Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

Stuyvers Glas- en Gevelreiniging BV
Ook deze divisie is van oudsher een kernactiviteit binnen de Stuyvers Groep. Oorspronkelijk dé kerncompetentie van de Stuyvers Groep. Stuyvers is al bijna 40 jaar actief binnen dit vakgebied en kent alle 'ins & outs' van alles wat met glas en gevel te maken heeft.

Het vak glazenwasser onder de knie krijgen is nog altijd gebaseerd op veel praktijkervaring en vakkennis. Tegenwoordig zijn er diverse opleidingen, zoals Vakopleiding Glazenwasser, Vakopleiding Gevelonderhoud en de Module Glazenwassers in Uitzonderingssituaties. Laatstgenoemde opleiding speelt in op de creatieve architecturen van gebouwen, want het ontwerp van gebouwen en gevels bemoeilijkt nogal eens het reinigen van glas en gevels. Soms moet het reinigen van glas en gevels dan ook op de meest uiteenlopende of zelfs gevaarlijke locaties gebeuren. Dat vergt specialistische kennis van werkmethoden, producten en hulpmiddelen, zoals de Safe-sit, hangladders, hoogwerkers en twee soorten telewassystemen. En ‘last but not least’ mag het aspect veiligheid niet vergeten worden. Vanzelfsprekend beschikt Stuyvers Glas- en Gevelreiniging over al deze kennis en kunde!

De medewerkers van Stuyvers Glas- en Gevelreiniging zijn veelal vakgeschoolde glazenwassers en hebben bovendien een certificaat voor hoogwerker, ‘Safe-sit’ (uitzonderingssituaties) en het certificaat Liftinstituut (werken in liftschachten). Daarnaast heeft Stuyvers Glas- en Gevelreiniging ook de beschikking over medewerkers die het Abseilerscertificaat bezitten.

Stuyvers Glas- en Gevelreiniging heeft diverse specialismen in huis. Deze specialistische kennis bestaat uit:

Conserveren
Gevelreiniging & Renovatie
Glasrenovatie
Impregneren
Mobiele Telescopische Glasbewassing, ook voor binnen
Nanotechnologie
Spinnenverdrijving
Stoomwassystemen
Technisch reinigen
Torbosystemen
Voegmetselwerk

Als u over deze onderdelen meer te weten wil komen, kunt u er op klikken!

Stuyvers Glas- en Gevelreiniging verricht haar werkzaamheden volgens de Gedragscode Schoonmaakbranche.
Voor meer informatie over de Gedragscode Schoonmaakbranche klikt u op de afbeelding.
tremco-illbruck

Schoonmaakdiensten
Stuyvers Glas- en Gevelreiniging BV
Stuyvers Glas- en Gevelreiniging is een kernactiviteit binnen de Stuyvers Groep.

stuyvers-glas-en-gevelreiniging

Schoonmaakdiensten