Uw 'all-in'

Uw 'all-in'

facilitaire dienstverlener!

facilitaire dienstverlener!

Stuyvers Afdichtingstechnieken BV

Binnen de Stuyvers Groep is de divisie Afdichtingstechnieken gespecialiseerd in verwerking van alle mogelijke afdichtingsproducten. Werken met kwaliteitsproducten, duurzaamheid en het (zo genaamde) luchtdicht bouwen zijn binnen deze divisie kernaspecten.

Vanzelfsprekend maken we gebruik van gevelafdichtingproducten, die hun kwaliteit hebben bewezen en voldoen aan de internationale eisen op het gebied van keuring en beproeving. De systeembeschrijvingen en het applicatievakmanschap staan borg voor gegarandeerde, duurzame gevelafdichtingen. Door ons wordt uitsluitend producten van gerenommeerde merken gebruikt. Stuyvers Afdichtingstechnieken werkt samen met Tremco Illbruck; een merk dat innovatie, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde hoogstaande service vertegenwoordigd. Voor meer informatie kunt u kijken op www.tremco-illbruck.nl
Vloeistofdichte afwerking van vloeren is een van de specialiteiten van Stuyvers Afdichtingstechnieken. Deze afwerking is essentieel voor de petrochemische industrie, garages en benzinestations waaraan steeds strengere eisen worden gesteld.

Stuyvers Afdichtingtechnieken richt zich vooral ook op:

Kitvoegen
Onderhoud en vervangen van kitvoegen
Luchtdicht bouwen/elastisch afdichten

Als u over deze onderdelen meer te weten wil komen, kunt u er op klikken!

Stuyvers Afdichtingstechnieken BV werkt samen met Tremco Illbruck tremco-illbruck
Schoonmaakdiensten
Stuyvers Afdichtingstechnieken BV
Stuyvers Afdichtingstechnieken is een kernactiviteit binnen de Stuyvers Groep.

stuyvers-afdichtingstechnieken

Schoonmaakdiensten